Duo tentoonstelling Willemina en Arpad bij de A-galerie

Op zaterdag 16 december wordt de duo-tentoonstelling geopend van mijn nieuwste werken en de lichtobjecten van Arpad Szombathelyi, mijn echtgenoot. Het wordt een kleurrijk geheel. Mijn werken zijn van een totaal nieuw oeuvre, abstracte werken van een betoverende levenskracht.
De expo is te zien op de kantooruren, van 9.00 uur tot 15.00 uur en op de dinsdagmiddagen, ben ik zelf aanwezig van 1.00 uur tot 15.00 uur.

Locatie :   De A-galerie, Steynstraat 16, te Hengelo.

iconenschool Lucas Hodikon gesloten

Willemien schildert al 27 jaar iconen. Eerst bij het creatief centrum Crea, 10 jaar, daarna bij de Lambertusbasiliek 17 jaar en gedurende 8 jaar op de interne zomerweek in het bezinningshuis de Zwanenhof te Zenderen.

Nu heeft zij per april 2017 de iconenschool Lucas Hodikon gesloten.

Verhuizing

Na de verhuizing van haar grote atelier in de binnenstad naar de wijk Woolderes werkt zij abstract. Haar atelier is nu 2 bij 3 meter..
Qua studie houdt zij zich nog steeds bezig met de prehistorie, ontstaan der mens, onze beschaving,  oude werelden.

Koninklijke onderscheiding

Willemina heeft op de openingsmiddag 19 januari 2014 van haar overzichtstentoonstelling uit de handen van burgemeester Schelberg een koninklijke onderscheiding verkregen. Zij is nu lid van de Orde van Oranje Nassau. Deze onderscheiding kreeg zij voor haar werken met en voor mensen midden in de samenleving, voor haar lessen tekenen-schilderen Lees verder

Expositie 2014 Innerlijke reflectie

Op zondagmiddag 19 januari wordt een overzichtsexpositie gehouden van mijn lyrisch-abstracte werken. Dit ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag en 40 jaar schilderwerk. Er wordt een boek gepresenteerd over mijn leven en werken als beeldend kunstenaar/docente. Ook anderen schrijven in dit boek als werkgever, collega of als deelnemer aan mijn Lees verder